måndag 26 augusti 2013

130826.

Sitter och väntar på tåget hem till Katrineholm igen, väldigt vemodigt.

Ska gå igenom helgen lite snabbt.

Fredag: jag och Ida åkte upp vid tvåtiden. Väl uppe drog vi till Ölandsgatan på Söder och bokade tatueringstid. Idag fick tid nu på torsdag och jag kör den 19 september. Woop!
Efter det köpte vi muffins av curling-Anette och drog hem till min kusin och lämnade grejer eftersom vi skulle sova där.
Sen tog vi båten över från Hammarby Sjöstad till Söder och hälsade på en katrineholmare. Käkade, drack vin och tittade på fyrverkerier. Mysigt.

Lördag: Följde Ida till tåget och gick sen vidare till Kungsholmen för att hämta upp min absoluta favorit Emelie.
Vi gick bort till Nybroplan och hoppade på båten till Fjäderholmarna. Käkade god mat, satt på klipporna och myste och hade det allmänt bra.
Åkte hem fram mot kvällen. Gjorde oss iordning lite och drog sen till invigningen av Tele2Arena. Lars Winnerbäck och Kent hann vi se. Grymt.

Söndag: Sov till, hör och häpna, halv två! Fy fan.. Sen gick vi ut och gick i en timme och 45 min. Runt hela Kungsholmen och lite till. Vädret var underbart och miljön awesome. Önskar jag kunde ha det promenadstråket hemma..
När vi kom hem blev det behandling. Emelie går på Hudvårdshögskolan och behövde träna - jag ställde upp som övningsobjekt.
Sen var det redan kväll så jag, Emelie och Christian (som under dess dagar jobbat natt och sovit på dagen) drog och käkade på en resturang. C drog till jobbet och jag och Emelie kollade på film.

Och nu sitter jag här. Mot Strångsjö, med ett kort stopp i Katrineholm. God morgon veckan!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar