lördag 30 juni 2012

LCHF - Lax

Lax à Bäck
Laxfilé
Sesamfrön
Rödlök
Paprika
Blomkål
Färska champinjoner
Citron
Smör
Citronpeppar
Salt

Sätt ugnen på 200 grader.
Tina laxen. Blanda ihop sesamfrön, salt och Citronpeppar i en djup tallrik. Doppa laxen på alla sidorna. Lägg i ugnsfast form.
Skär rödlök, paprika och blomkål i grova bitar. Häll rapsolja i en ugnsplåt och lägg i grönsakens.
Dela en citron och ta den ena halvan och häll över saften från den på grönsakerna, krydda med salt.
Gör iordning smöret. Ta den andra halvan citron och pressa i saften i smöret. Krydda med salt och Citronpeppar.
Blanda ihop och lägg sedan i platsfolie och skapa en korv. Lägg i frysen till servering.
Låt laxen och grönsakens stå i ugnen ca 30 minuter. Stek under tiden färska champinjoner.
Voila, smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar