tisdag 12 juli 2011

while the small town boys were busy being bored.

Imorgon ska soffan hämtas. Ska bli skönt att ta ytterliggare ett steg i flyttandet. Har även packat och skickat iväg en massa gamla kläder idag. Rensat och slängt ordentligt, för jag kommer aldrig använda grejerna igen om jag tänker "hmm, den här kanske man har användning för någon gång." Lika bra att någon annan mer behövande får dom kläderna.

Imorgon ska fortsätta jobbas, måla dörrar och garage, gräva upp konstiga växter, rensas förråd.. Ja, vi får väl se vad vi väljer.
Dessutom ska jag och August ut och äta imorgon kväll. Jag ska fira honom eftersom han fyller 19 på lördag och inte är hemma. Ska bli trevligt.

Pappa ska också göra en hjärtkonvertering imorgon. Det innebär att man ska förhindra förmaksflimmer från att fortsätta genom att "starta om hjärtat".
Konverteringen innebär att man kopplar patienten till en EKG-monitor som är ansluten till en kardioverter-defibrillator. En injektion av kortverkande narkos ges. Patienten är då sövd och/eller helt oberörd av förfarandet. Elektrodlappar placeras på baksidan och framsidan av bröstet. Kardiovertern-defibrillatorn laddas och ställs in på att avge en elektrisk stöt samtidigt med nästa hjärtslag. Ofta lyckas man med den första stöten men ibland krävs flera stötar med ökade energinivåer eller med elektrodplattorna på andra positioner, för att ställa om rytmen.

Det är alltså ett ingrepp som görs över ett par timmar och efter detta ska allt vara "frid och fröjd". Hoppas allting går bra imorgon i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar