måndag 5 mars 2012

california.

Helgen har varit fantastisk, knappt det ordet räcker för att förklara hur det har varit. I fredags drog jag och Lovisa ner till Santa Barbara för att träffa och sova över hos Niclas och Calle. Det började med svensk-hemma-fest i en lägenhet som måste varit varmare än vilken bastu som helst. Salig blandning av stockholmare, göteborgare och katrineholmare.
Vi var ändå tidigt upp igår för att åka in de två timmarna till LA och även hämta upp Elin där. Såg kändisars hus, såg Kate Bosworth hänga i en park med paparazzis bakom träden, hittade fetaste egna utsikten över hela staden inklusive Sylvester Stallones villa, var uppe vid hollywoodskylten och tog en himla massa foton.
När vi kom tillbaka till SB igår gick vi ut och åt sen blev det hemmafest till fem imorse, så himla fantastiskt roligt. Men idag var vi ändå uppe skapligt med tuppen för att bege oss ut i hettan ner till stranden. Solade där och spelade beach och kastade frisbee. Drog sen ut på en lång pir som finns där för att köpa glass. Det blev lite mer än så. Fick se pelikaner, sjölejon, krabbor, sjöstjärnor och helt vilda och otroligt häftiga DELFINER! Röta kan man kalla det, det är inte ofta dom visar sig! Grymmaste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar