söndag 1 januari 2012

horoscope.

Veckorevyns årshoroskop

Oxen 21/4-21/5


Sex/relation

Du njuter av lust och passion utan blygsel och hämningar. Plutos influenser ger dig temperament och gör dina relationer mer spännande
och lustfyllda, speciellt med en fisk eller skorpion. Plötsligt kan du befinna dig mitt i ett passions- eller relationsdrama där starka krafter mäts mot varandra. Du tycks dock ofta hamna på rätt plats vid rätt tillfälle och du som är singel lever livet intensivt och flörtar vilt så fort tillfälle ges!

Hälsa/träning

Saturnus läge påverkar ibland din vitalitet, men psykiskt och mentalt är du stark som en oxe. Plutos influenser skvallrar om en mage som reagerar på stress och pressade situationer, var uppmärksam på din kosthållning och gör vad du kan för att undvika onödig stress. En bra planering inför olika projekt och situationer får dig att varva ner och hitta lugnet. Så småningom finner du en bra balans mellan träning och återhämtning.

Karriär/pengar
På jobbfronten ser det nu ut att komma in en hel del nytt ansvar och annorlunda plikter, många gånger måste du dock välja bort en del för att uppnå dina uppsatta mål. Dessa förändringar kan upplevas stressande men du klarar av detta utmärkt tack vare envishet, fokus och en stor dos av självdisciplin. Ett gott råd är att försiktigt och med eftertanke fatta beslut på lång sikt istället för tvärtom. Ett ekonomiskt tillskott genom antingen ett arv eller en gåva av något slag är troligt under året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar